Életünket futtató driverek

avagy milyen rugók mozgatnak téged?

Ez a tanfolyam rólad szól, és olyan előírásokról, meghajtókról, amelyek meghatározhatják a gondolataidat, érzéseidet és a viselkedésedet.

Azt is, hogy miért halogatsz, vagy miért vagy maximalista, akár perfekcionalista... miért szeretnél mindenképpen erősnek mutatkozni, vagy éppen gyenge áldozatnak... miért nem tudsz befejezni vagy elkezdeni dolgokat... miért fontosabb másoknak örömet okozni, mint saját magadnak... miért sietsz úgy, hogy megérkezni már nincs időd, vagy éppen ellenkezőleg: a reggeli vonat helyett miért éred el csak az esti utolsót...

A Pszichológia és Coaching vadonatúj online tanfolyama

8 modulban és 22 leckében

Mik azok a driverek?


A driverek olyan programok, amelyeket a szüleidtől, nevelőidtől kaptál, és a megfelelésed múlott rajta.

Ezek a programok határozhatják meg mai napig az életed, pedig közben te magad is felnőttél, mégis hajtod őket, miközben talán nem is tudod, hogy

 • miért fontos számodra a makulátlanul tökéletes
 • miért erőfeszítés számodra akármilyen döntés, vagy cselekvés…
 • miért fontos az, hogy erős legyél, hogy kibírj dolgokat...
 • mások számára az örömszerzés miért fontosabb, mint a sajátod, mert talán erre már az energiádból nem futja…
 • miért sietsz örökké, mégis mindig csak késésben vagy….

Eljött az ideje, hogy megtaláld ezekre a kérdésekre a válaszokat.

Mire jók, mire valók a driverek?

Ezekkel voltál „jó gyerek”, a fennmaradásodat szolgálták. Ezek is, mint a szülő gátló parancsok vagy engedélyek, meghatározták, hogy miképpen tudsz megfelelni gyerekként.

Ha megfelelőképpen futtatod őket, akkor még a mai napig hasznosak lehetnek számodra. Ellenkező esetben azonban olyan viselkedésmintákat, döntéseket, érzéseket eredményezhetnek, amelyek nem mindig kellemesek neked.

Ezeket a drivereket mindenképpen azért kaptad, hogy használd azokat, mint ahogyan a szüleid tették - és minden bizonnyal használod is őket, egyiket jobban, másikat kevésbé. Ezen driverek megismerése pedig olyan felismerésekhez vezethet téged, amelyek pozitívan változtatják meg az életed.

Mit kezdjek velük, ha megismerem őket?


Ez a tanfolyam...

Egy önismereti utazás, a fejlődés útja.
A fejlődés abban mutatkozik meg, hogy a felismerésekkel ráláthatsz olyan mintáidra, amelyeket szívesen megváltoztattál volna már rég, de eddig nem tudtad, hogyan is volna ez lehetséges.

Felfedezés.
Megismerheted saját működésedet, rossz beidegződéseidet, esetleges érzelmi kettősségeidet, és megtudhatod, hogy azokat mi okozza.

Lehetőség
Lehetőségek tárulnak fel előtted, olyan utak, amelyeken elindulhatsz, ha változni szeretnél.
A lehetőségek pedig azért vannak, hogy ne szaladjanak el melletted, ragadd meg, csípd meg őket, használd ki a változásod érdekében.

Tükör
Tükör saját magadról, a mostani működésedről. Magadat látod benne majd, saját szemeiddel, de a változás szemüvegén át.

Ellenszer
Ha felismered a drivereid hibás működését, tehetsz ellenük, megismered azt is, hogy hogyan lehet tenni. Dönthetsz markánsabb meghajtóid csökkentett üzemmódban való futtatásáról, vagy akár azok törléséről is.
Mindannyiunknak van ugyanis legalább kettő jelentős driverünk. Ezek túlzott „futtatása” lehet nagyon megterhelő, lehetünk miattuk frusztráltak, fáradtak, elégedetlenek, céltalanok, okozhatnak  negatív hozzáállást, pocsék gondolkodást és még sok minden mást.  
És ez a tanfolyam nem szól - és már megint nem - a genetikáról.

Mit kell tudnod még erről a tanfolyamról?

1.

Ez az online tanfolyam 8 modulból áll, ebből 7 modulban 3 feladatot találhatsz,  az utolsó pedig egy összefoglalót takar.

2.

Lépésről lépésre haladunk, nem kell sietned, a saját tempódat saját magadnak szabod meg. 

3.

Mindegyik modul tartalmaz leírásokat, gyakorlatokat, és ha ezeket komolyan veszed és megcsinálod, már elindultál egy úton, ami csakis pozitív irányba mutathat.

4.

Gondolataidat, kérdéseidet megoszthatod, nem hagylak magadra, segítek a haladásodban, ha azt igényled.

5.

A tanfolyam nem szalad el előled, örökös hozzáférést kapsz, bármikor újrakezdheted, ezzel akár tesztelheted magadat, hogyan haladtál előző alkalommal.

6.

Semmilyen különleges előképzettséget nem igényel, nem kell szakkönyveket bújnod előtte, itt tisztán, érthetően minden felvilágosítást megkapsz, ahogyan haladsz – lépésről- lépésre.

Mi kell ehhez a tanfolyamhoz?

 • Leginkább te magad. 
 • Jól fogó toll és egy füzet, színes tűfilc, vagy színes toll is jól jöhet.
 • Használhatsz szövegkiemelőt is, ha valamilyen fontos felismeréshez vezetnek a leckék.
 • Idő, amit magadra szánsz, és egyedül töltesz.
 • Figyelem, hogy észrevedd a lehetőségeidet.
 • Tenni akarás, hogy ne csak észrevedd ezeket, hanem ki is használd ezeket.
 • És ha megvan a döntés, ne maradjon az csupán gondolati szinten, merj a cselekvés útjára is lépni. És ha már úton vagy, ne állj meg, ne lankadj, ne halogass, hanem haladj.
Tarts velem!

Életünket futtató driverek

Online tanfolyam

az örökös hozzáférés díja:
35190 Ft

>