Figyelem, ezek a tanfolyamok most 25% kedvezménnyel kaphatók! 
Kuponkód: TAVASZ25

Online tanfolyamok

Önismereti utakon a tranzakcióanalízissel

Avagy:

Ismerd fel a téged mozgató szülői gátló parancsokat és engedélyeket!

Gyermekkori  életjátszmáink

Avagy:
Ismerd fel a téged mozgató játszmákat a tranzakcióanalízis segítségével.

 Élettörténeteink  sorskönyvbe foglalva

Avagy:
Sorskönyvi forgatókönyveink felismerése a tranzakcióanalízis segítségével

Életünket futtató  driverek

Ez a tanfolyam rólad szól, és olyan előírásokról, meghajtókról, amelyek meghatározhatják a gondolataidat, érzéseidet és a viselkedésedet.

Önismereti utakon a tranzakcióanalízissel

A gátló parancsokat nem hiába nevezik így: gátolnak téged egyes életterületeiden. Olyan elakadásokat okozhatnak, amiken nem tudsz jelenleg túllépni.

Az engedélyek azok, amelyeket szabad volt gyerekként megtenned. Igazából ezeket csak akkor ismered fel, ha a parancsokat rád nézve nem tartod igaznak, érvényesnek.

Ideje megismerned a gátló parancsokat és az engedélyeket is, felismered saját rossz beidegződéseidet, és tudatosabban formálni az életed.

Gyermekkori életjátszmáink

A 13 modulból álló tanfolyam 26 leckét tartalmaz tisztán érhető, könnyen feldolgozható formába öntve.
Minden modulban találhatsz egy leckét és egy feladatot, amit, ha megoldasz, sok felismerésben lehet részed saját viselkedésedre vonatkozóan.
Felismerheted saját játszmáidat, amiket tudatosan odafigyelve magad mögött hagyhatsz.

Élettörténeteink sorskönyvbe foglalva

A sorskönyv egy forgatókönyv, életünk forgatókönyve, ahogyan gyermekként elképzeltük magunkban, hogy azt majd hogyan is fogjuk leélni. Most megismerheted a saját forgatókönyved, és ezáltal nem várt felfedezéseket tehetsz.

A tanfolyam segítségével ráláthatsz ezekre a tudattalan folyamatokra, amelyek most még benned rendesen zajlanak - elakadásokat, megtorpanásokat okozva, amelyeken ezidáig nem tudtál túllépni.

Életünket futtató driverek

Ez a tanfolyam...

Egy önismereti utazás, a fejlődés útja.
A fejlődés abban mutatkozik meg, hogy a felismerésekkel ráláthatsz olyan mintáidra, amelyeket szívesen megváltoztattál volna már rég, de eddig nem tudtad, hogyan is volna ez lehetséges.

Felfedezés.
Megismerheted saját működésedet, rossz beidegződéseidet, esetleges érzelmi kettősségeidet, és megtudhatod, hogy azokat mi okozza.

Lehetőség
Lehetőségek tárulnak fel előtted, olyan utak, amelyeken elindulhatsz, ha változni szeretnél.
A lehetőségek pedig azért vannak, hogy ne szaladjanak el melletted, ragadd meg, csípd meg őket, használd ki a változásod érdekében.

Ellenszer
Ha felismered a drivereid hibás működését, tehetsz ellenük, megismered azt is, hogy hogyan lehet tenni. Dönthetsz markánsabb meghajtóid csökkentett üzemmódban való futtatásáról, vagy akár azok törléséről is.
Mindannyiunknak van ugyanis legalább kettő jelentős driverünk. Ezek túlzott „futtatása” lehet nagyon megterhelő, lehetünk miattuk frusztráltak, fáradtak, elégedetlenek, céltalanok, okozhatnak  negatív hozzáállást, pocsék gondolkodást és még sok minden mást.  
És ez a tanfolyam nem szól - és már megint nem - a genetikáról.

Tripla tanfolyamcsomag

Különösen kedvező áron juthatsz hozzá az alábbi három tanfolyamhoz, amennyiben csomagban vásárolod meg azokat.

  • Életünket futtató driverek
  • Élettörténeteink sorskönyvbe foglalva
  • Önismereti utakon a tranzakcióanalízissel
>