IDŐMENEDZSMENT OKOSAN
KIHÍVÁSSOROZAT

avagy: 

KIHÍVÁSOK AZ IŐGAZDÁLKODÁSRA


Vedd kezedbe az életed, hogy jobban gazdálkodhass az időddel!


A Pszichológia és Coaching vadonatúj programja

12 napos kihívássorozat

Hová folyik el az időd?

Életünket sokszor rohanva éljük, amivel olybá tűnik, mintha az idő egyre gyorsabban telne, s elrohanna mellettünk az élet, miközben már semmire és senkire nincs időnk, legfőképp önmagunkra.

Habár egyes tudósok szerint az idő valóban gyorsul, s nem csak szubjektív észleletünk, élményünk van róla, mégis érdemes megállni egy-egy pillanatra és elgondolkodni, hogyan lehetne jobban gazdálkodni egy adott időmennyiséggel, miközben próbáljuk utolérni magunkat, s hajtjuk a pénzt, hogy jobb életünk legyen. De vajon ki lehet-e szállni ebből a mókuskerékből? Van-e megoldás arra, hogy több időnk maradjon számunkra olyan nagyon fontos dolgokra?

A válasz egyértelműen: igen.

Ennek módszere pedig az időgazdálkodás, mellyel nem csak időnket spórolhatjuk meg, hanem kevesebb stressz is ér majd minket, kevésbé leszünk idegesek, frusztráltak, és talán még a kapkodásunkat s a halogatásunkat is legyőzhetjük.

Makai Rita

"Egyedül én vagyok felelős az életemért, a gondolataimért, a cselekedeteimért. Nem okolhatok már többé senki mást. Én irányítok, én vállalom a felelősséget. És most el kell döntenem, hogy a hátralevő napokat milyen szellemben kívánom eltölteni: a legjobbat kihozva belőlük vagy áldozatként, sajnálva magamat és az elvesztegetett lehetőségeimet."

Miért is ne gazdálkodhatnál te is az időddel úgy, hogy az idő mellett az egészségedre is hatással légy?

A kihívássorozat olyan feladatokkal fog ellátni téged, melyeket, ha elvégzel, s akár szokásoddá teszel, akkor az életed elindul egy olyan ösvényen, ahol a tudatosság gyarapodásával az időd is elegendő lesz mindenre, amire csak szeretnéd.

Ez nem csupán az időről szól. Ez egy önismereti utazás is egyben, amivel lehetőséget adhatsz magadnak, hogy jobban ráláss viselkedésed mozgatórugóira. Ha pedig fel- és megismered ezeket, el is indulhatsz a változás útján.

Milyen területeken hasznos ez a kihívássorozat,
és miben is segíthet ez neked?

  • Megoldást találhatsz az elfolyó időre.
  • Több időt szánhatsz magadra, családodra, barátaidra.
  • Új szokásokat építhetsz ki, melyek a bőség felé vezetnek téged.
  • Javulhat az idővel való kapcsolatod.
  • Ráláthatsz olyan elfoglaltságaidra is, amelyekkel csak az idődet veszíted.
  • Stresszmentesebb és nyugodtabb életed lehet.
  • Véget vethetsz a halogatásodnak. 
  • S mindenképpen egy egészségesebb életet élhetsz.

A kihívássorozat egy tizenkét napon át tartó utazást biztosít a számodra, mellyel átformálhatod szokásaidat, hogy időben és egészségedben egy bőséggel átitatott útra léphess.

A kihívások során lesznek majd, amiken elgondolkodhatsz eddigi gazdálkodásaiddal, szokásaiddal kapcsolatosan, tudatosabbá válhatsz, rendszerben gondolkodhatsz, s ezáltal bizonyosan jobb döntéseket fogsz tudni hozni a jövőben az időbeosztásod terén.

Hogyan zajlik a program?

A kihívássorozat szeptember 15-én indul, s négy kihívás lesz. Egy kihívás teljesítésére három nap áll rendelkezésedre, így a teljes sorozat tizenkét napot vesz majd igénybe. Az aktuálisan megjelenő kihívásokról a reggeli órákban e-mailben értesülhetsz. A kihívások alatt a hozzászólásoknál megírhatod, hogyan oldottad meg, milyen felismeréseket adott az aktuális feladat a számodra. Ezzel nem csak másoknak segítesz, de a kiírással tovább mélyíted felismeréseid, hogy azok tudatosabbak legyenek és beépülhessenek a mindennapjaidba.

Korábbi kihívásokról visszajelzés

FANTASZTIKUS VOLT AZ ELMÚLT HÉT!

Pszichológia és coaching, önismeret, Add meg Uram, de most mindjárt, napi teendők

Fantasztikus volt az elmúlt hét! A kihívás minden napra lendületet adott. Hálás vagyok ezért a lehetőségért és ezentúl is alkalmazni fogom az életemben a hasznos tanácsokat, amiket kaptam!

Kacsó krisztina

Időmenedzsment okosan!

kihívássorozat

A nevezés díja:

4990 Ft

Indulás szeptember 15-én!
>