Párkapcsolati coaching és tanácsadás 

Elégedett vagy a párkapcsolatoddal?

Egymás mellett éltek, vagy együtt léteztek?
Halljátok is amit a másik mondani akar?

Válaszoljuk meg ezeket a kérdéseket közösen! Párkapcsolati coaching és tanácsadás szolgáltatásomat olyan párok számára dolgoztam ki, akik úgy érzik, hogy jól jönne számukra külső segítség. Akik érzik, hogy valami nincs rendben, de hisznek benne, hogy helyrehozható a kapcsolatuk.

Dolgozzunk közösen a jó párkapcsolatért!

Talán nem újdonság: egy párkapcsolat két emberen múlik. Egy párkapcsolaton folyamatosan dolgozni kell. Ha egy párkapcsolat évekig működőképes volt, érdemes rajta munkálkodni. Mindig szükséges valamit újítani azért, hogy frissítsük meg a kapcsolatot. A párkapcsolati tanácsadás egy lehetőség, hogy még jobbá tegyétek a kapcsolatotokat. Nem csak akkor érdemes igénybe venni, ha úgy érzitek, hogy már a szakítás vagy a válás küszöbén álltok. Ezeket a folyamatokat meg lehet előzni, és mindketten boldogok, kiteljesedettek lehettek kapcsolatotokban. 


Lássuk, miben tudok segíteni!


Megszürkült a kapcsolatotok? Valami elromlott? Segítek visszatalálni egymáshoz. 

Sok a veszekedés? Elbeszéltek egymás mellett? Helyreállítjuk a kommunikációt köztetek.

Ha a féltékenység rendszeresen felbukkan kapcsolatotokban. Segítek ennek okát feltárni.

Ha úgy érzed, Te mindent megteszel, a másik mégsem látja, értékeli az erőfeszítéseidet. 

A párkapcsolati coaching biztosan segít az alábbi esetekben, ha

  1. 1
    egyikőtök elégedetlen. Ezt látja a másik, válaszként viszont csak egy legyintés érkezik.
  2. 2
    az egyik fél nem tud kiteljesedni a kapcsolatban, szeretne, de nem látja az oda vezető utat.
  3. 3
    megcsaltak, vagy te csaltad meg a másikat, és szeretnétek a megbocsátás felé vinni a helyzetet.

Egy párkapcsolat két emberen múlik. Egy párkapcsolaton folyamatosan dolgozni kell. Ha egy párkapcsolat évekig működőképes volt, érdemes rajta munkálkodni. Mindig szükséges valamit újítani azért, hogy frissítsük meg a kapcsolatot.  A féltékenység nem közelebb visz a társamhoz, hanem egyre távolabb kerülök tőle.

A nő nem azért beszél a gondjairól, problémáiról, mert egyértelműen megoldást akar a másiktól. A nő inkább az érzelmeiről beszél, a férfi a szükségleteiről és az igényeiről A hűtlenség nem feltétlenül a szeretet hiánya a másik felé, hanem valaminek a pótlása, amit otthon a hűtlen fél nem kap meg. Képes vagy a megbocsátásra egy hűtlenség miatt.

Molnár Zsuzsa  Coach

Párkapcsolati tanácsadás személyesen, Győr, illetve Pápa vonzáskörzetében, vagy online.

Ezt a szolgáltatást leginkább olyan pároknak ajánlanám a figyelmébe, akik Győr és Pápa vonzáskörzetében laknak és megvan a hajlandóságuk arra, hogy ha szükséges, együtt személyesen is találkozzanak velem.

Akár a közös út során, míg hozzám kiérkeztek, már tehettek valamit azért, hogy közelebb kerülhessetek egymáshoz.

Ha igény van rá, megoldható természetesen online térben is.

Hogy néz ki a közös munka velem?

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Kapcsolatfelvétel

Ha úgy gondoljátok, hogy megfelelő segítőtársatok lehetek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot - ezt az oldal alján található form kitöltésével is megtehetitek, hamar keresni foglak Titeket.

Előzetes egyeztetés

Az első alkalom általában 2 órás, ezalatt ismerkedünk, meghatározzuk a feladatokat, témaköröket. Rendszerint 5 alkalmas egy coaching ülés, de ettől eltérhetünk az egyéni igények alapján.

Elkezdődik a közös munka

Ezen talán nincs is mit ragozni, az egyéni igényektől és helyzetektől függően elkezdjük a coaching üléseket. A párkapcsolati tanácsadás esetében a személyes konzultációkat tartom szerencsésnek.

Vegyétek fel velem a kapcsolatot!

Ha szimpatikusnak találtok, és szívesen elfogadnátok profi segítséget a kapcsolatotok minőségének javítására, ne habozzatok! Töltsétek ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és a beküldést követően gyorsan válaszolok.

0 of 350
>