Tanfolyamok

Összes...
  • Összes...
  • Témakörök
  • önfejlesztés és önismeret

Prémium tanfolyam

None

Mindaddig, amíg a játszma fogalma nem vonult be nálunk, magyaroknál is a köztudatba, addig csupán azt hihettük, hogy kommunikációs hibákba eshettünk. Vádoltak minket, mi magyarázkodtunk, esetleg kiengeszteltük a másikat, akár bocsánatot is kérve, amit talán nem is gondoltunk jogosnak, ezért az még csak őszinte sem volt. Esetleg okosabbak akartunk lenni a másiknál, mindent jobban tudva, ezáltal talán szegény partnerünk zavarodottan felszívódott, menekülőre fogta.

Eric Berne amerikai pszichiáter, pszichoanalitikus volt az első szakember, aki felismerte az első játszmát, a szó is az ő nevéhez kötődik. Általa született meg a tranzakcióanalízis alapfogalma is egyben.

25 Lecke - Nem kezdett bele

Előfizetéses program

None

Egy olyan önismereti utazásra hívlak meg, amely segíthet téged is a továbblépésben, az elakadásokon való túljutásban, a céljaid elérésében, önmagad jobb megértésében és nem utolsó sorban: önmagad jobbá tételében.

Az Önismereti Kör egy online program, amely folyamatosan támogat téged, s amelyben te is támogathatsz másokat. A csoportban addig maradhatsz, ameddig akarsz, amíg úgy tapasztalod, hogy neked jó, vagy segítséget ad. Bármikor dönthetsz úgy, hogy kilépsz a csapatból.

20 Lecke - Nem kezdett bele

Prémium tanfolyam

None

A 13 modulból álló tanfolyam 26 leckét tartalmaz tisztán érhető, könnyen feldolgozható formába öntve.
Minden modulban találhatsz egy leckét és egy feladatot, amit, ha megoldasz, sok felismerésben lehet részed saját viselkedésedre vonatkozóan.
Felismerheted saját játszmáidat, amiket tudatosan odafigyelve magad mögött hagyhatsz.

26 Lecke - Nem kezdett bele

Prémium tanfolyam

None

Sorskönyvi forgatókönyveink felismerése a tranzakcióanalízis segítségével.

28 Lecke - Nem kezdett bele

Prémium tanfolyam

None

A driverek olyan programok, amelyeket a szüleidtől, nevelőidtől kaptál, és a megfelelésed múlott rajta.

Ezek a programok határozhatják meg mai napig az életed, pedig közben te magad is felnőttél, mégis hajtod őket...

22 Lecke - Nem kezdett bele

Prémium tanfolyam

None

Szülői parancsok és engedélyek, avagy hogyan ismerd fel a korlátozó, gyermekként megszerzett szülői parancsokat vagy engedélyeket?

52 Lecke - Nem kezdett bele

Pen
>