Időgazdálkodás alapozó

avagy hogyan légy befolyással a saját időddel az életedre


Mindenki halogat valamit, ez egy olyan tény, amivel nem nagyon lehet vitába szállni. Elhalasztod az adott feladatot, mert nincs hozzá kedved, vagy éppen nem tudod hogyan is kellene hozzá valahogyan egy kis motivációt szerezni.

A Pszichológia és Coaching vadonatúj online tanfolyama bevezető áron

Mire jó ez a tanfolyam?


Mindenek előtt a halogatott, elhalasztott dolgaid elvégzéséhez ad hatékony segítséget.

Az is előfordulhat, hogy túltervezted magad, és sok az, amivel végezni szerettél volna, aztán jön a sok után a sokk, meg a frusztráltság, a stressz, és az elégedetlenség is bekopogtathat nálad: éspedig saját magaddal.

Ez az online tanfolyam olyan időbeni elakadásaidra mutat rá, amelyekkel még nem tudsz jelenleg mit kezdeni.

Segít ezek felismerésében, és olyan technikákkal ismertet meg téged, amelyek egyszerűségében rejlik a hatékonyságod kulcsa is.

Könnyen beillesztheted ezeket a napjaidba, kis gyakorlással akár szokásoddá is válhatnak.

A módszereket használhatod külön is, vagy alakíthatod saját belátod szerint: személyedre szabottan.

A tanfolyam öt modulon keresztül vezet téged végig a halogatott, elhalasztott dolgaid felismerésén át a megoldásokig, hogyan is teheted ezeken túl magad.

Ezen túl is tartogat még olyan technikákat, amelyekkel növelheted a hatékonyságodat, és még a stressztől is megkímélheted magad.


Mi van a tanfolyamban?

Mindegyik modulban érthetően, tisztán megfogalmazva kapsz egy gyakorlatias leckét, példákkal illusztrálva, ehhez pedig feladatokat is. Már a legelsőben kitölthetsz egy tesztet is, amit csak te magad látsz, hiszen nem kell ezt megosztanod senkivel sem, ha azt nem szeretnéd.

Megtudhatod milyen viszonyban vagy a saját időddel, és azt hogyan tudod átfordítani a saját javadra, ha felismered hová tűnnek el a percek, az órák, s a napok az életedből.

Lesz a modulokban nem csak a halogatásra technika, hanem jó pár olyan módszer is, ami szinte észrevétlenül belesimulhat a napjaidba, felszabadítva olyan szabadidőt ezzel, amit a számodra fontos dolgokkal tölthetsz majd el.


Ez a tanfolyam a rendszer felé vezet...

Én magam nagy híve vagyok az időgazdálkodásnak, mivel azt gondolom, hogy az időnkkel mérhető az életünk is, és nem mindegy, hogy az hogyan is telik.

Mindemellett a rendszerben való gondolkodáshoz vezethet, amely megteremti az életedben egyben a rendszerességet is.

eisenhower matrix


"Az idő ingyen van, de megfizethetetlen. Nem birtokolhatod, de kihasználhatod. Nem tudod megtartani, de képes vagy kitölteni. Amit egyszer elvesztegettél, soha nem kaphatod vissza."

Harvey Mackay

Mit kell tudnod még erről a tanfolyamról?

1.

Ez az online tanfolyam 5 modulból áll, ebből mindegyikben van egy lecke, sok-sok gyakorlatias elemmel és az elsőben egy tesztet is találsz, és mindegyik modulban egy gyakorlatot is.

2.

Lépésről lépésre haladunk, nem kell sietned, a saját tempódat saját magadnak szabod meg. 

3.

Mindegyik modul tartalmaz leírásokat, gyakorlatokat, és ha ezeket komolyan veszed és megcsinálod, már elindultál egy úton, ami csakis pozitív irányba mutathat, hogy az időddel szabadabban rendelkezz.

4.

Gondolataidat, kérdéseidet megoszthatod, nem hagylak magadra, segítek a haladásodban, ha azt igényled.

5.

A tanfolyam nem szalad el előled, örökös hozzáférést kapsz, bármikor újrakezdheted, ezzel akár tesztelheted magadat, hogyan haladtál előző alkalommal.

6.

Semmilyen különleges előképzettséget nem igényel, nem kell szakkönyveket bújnod előtte, itt tisztán, érthetően minden felvilágosítást megkapsz, ahogyan haladsz – lépésről- lépésre.

Mi kell ehhez a tanfolyamhoz?

  • Leginkább te magad. Egy csipetnyi akarat, idővel fűszerezve, gyakorlással meghintve, gondolatokkal és felismerésekkel kevergetve meg a titkos összetevőket, megkapva így a saját receptedet.
  • Jól fogó toll és egy füzet, színes tűfilc, vagy színes toll is jól jöhet.
  • Használhatsz szövegkiemelőt is, ha valamilyen fontos felismeréshez vezetnek a leckék.
  • Idő, amit magadra szánsz, és egyedül töltesz.
  • Figyelem, hogy észrevedd a lehetőségeidet.
  • Tenni akarás, hogy ne csak észrevedd ezeket, hanem ki is használd ezeket.
  • És ha megvan a döntés, ne maradjon az csupán gondolati szinten, merj a cselekvés útjára is lépni. És ha már úton vagy, ne állj meg, ne lankadj, ne halogass, hanem haladj.
  • Válj a saját időd igazi gazdálkodója!

Tarts velem!

Aki már elvégezte ezt az online tanfolyamot...

"Elvégeztem már jó néhány tanfolyamot, de ez a kurzus az, ami pozitívan megváltoztatta az életemet, ami számomra megfizethetetlen, mivel nem idegeskedek egy csomó dolog miatt, mert rendszer van a napjaimban.
A tanfolyam előtt, mire oda jutottam, hogy lenne a feladataimra kis időm már kivoltam teljesen mindenhogy fáradva, de ennek a tanfolyamnak köszönhetően sikerült struktúrálnom a feladataimat és rendbe tennem az életem ezen káoszos részét."

 Balogh Róbert

Időgazdálkodás alapozó

Online tanfolyam

az örökös hozzáférés díja:
32990 Ft

>