Önismereti coaching

Ismered magad? Mit tudsz biztosan magadról?
Tisztában vagy a saját értékeiddel? És a hiányosságaiddal?
Neked mi a véleményed magadról?

Válaszoljuk meg ezeket a kérdéseket közösen! Önismereti coaching szolgáltatásomat azok számára dolgoztam ki, akik szeretnék önmagukat megismerni, egészséges kapcsolódást kialakítani saját magukkal - hiszen ha magunkat elfogadjuk és elismerjük, az életünk során felmerülő kihívásokat is hatékonyan kezeljük, mi több, saját javunkra tudjuk őket fordítani.

Az önmagadhoz vezető utazás a legizgalmasabb út - vágj bele velem!

Ez az utazás talán sosem ér véget, hiszen életünkben folyamatos a változás, amelyek személyiségünket is alakítják. Egy szakaszában azonban szívesen elkísérlek. Az önismereti coaching során célzottan feltérképezzük erősségeidet és segítek a megfelelő célok kitűzésében, elérésében. Ezen kívül pedig sokféle olyan technikát elsajátítunk, aminek köszönhetően jól fogod érezni magad a bőrödben, és sikeres leszel az élet bármely területén.

Lássuk, miben tudok segíteni!


Megkeressük azokat a számodra fontosnak tartott életterületeidet, ahol leginkább fejlődést szeretnél elérni.

Személyes célokat állítunk fel, honnan hová szeretnél eljutni. Ezeknek megvalósításához időpontot is kitűzünk.

A kommunikációdon is változtathatsz, ha erre van igényed. Megnézzük milyen stílusokat követsz és hogyan.

A szokások beépítését a napjaidba is könnyeddé tesszük, hogy azok tényleg működőképesek legyenek.

Az önismereti coaching biztosan segít az alábbi esetekben, ha

 1. 1
  úgy érzed, sosem jut időd a fontos dolgokra, és mindig elmaradásban vagy, esetleg halogatsz dolgokat. Az időd menedzselésében, új szokások kialakításával segíthetünk ezen.
 2. 2
  bizonytalannak, kevésnek érzed az életed bizonyos területein: a munkádban, a kapcsolataidban, vagy bármilyen élethelyzetben. Mindenkinek van önbizalma, csak elő kell hívni.
 3. 3
  tartasz a konfliktusoktól, vagy épp ellenkezőleg: túl soknak érzed a konfliktust az életedben. Kommunikációs gyakorlatokkal megtanulhatod önmagadat úgy érvényesíteni, hogy senki - sem Te, sem a másik fél - ne sérüljön.

Hitem szerint a legfontosabb dolog önmagunk jobb megismerése, mégpedig azért, hogy felelősségteljesen merjük és tudjuk vállalni a gondolatainkat, az érzéseinket, ezeket merjük és tudjuk megélni, még a negatívakat is. Ha a negatív érzéseinket elnyomjuk, a pozitívakat sem tudjuk teljes mértékben meg- és átélni. Emellett a döntéseinket és a cselekedeteinket is, úgy, hogy ezek is mi magunk vagyunk, voltunk, még ha az adott döntés vagy cselekvés nem is mindig a legjobb volt.

Molnár Zsuzsa  Coach

Miért lesz sikeres az önismereti coaching folyamat, ha hozzám jössz?

A sikeres coaching együttműködés alapja a felek közötti bizalom. De ezen kívül is vannak olyan tényezők, technikák, amelyek garantálják a sikeres coaching folyamatot - ezekkel természetesen nálam is találkozni fogsz, ha részt veszel coaching tanácsadásomon.

Minden esetben egyéni, testreszabott módon zajlik a tanácsadás, a közösen meghatározott területekre fókuszálunk. Hogy mit szeretnél beletenni a csomagodba, az a te döntésed, a kombinációt te adod meg.

Időgazdálkodási technikák elsajátítása

Megismerkedhetsz különböző technikákkal, akár kombinálva is alkalmazható metódusokkal, amelyek nálad működőképesek lesznek az időgazdálkodás terén. Teljesen személyre szabva, ahogyan az számodra még elfogadható. Ha ezeket megtaláljuk, akkor már csak a bevezetés az, amihez viszont szükséged lehet új szokásokra.

Belső hiedelmek feltárása

Ránézünk a téged támogató meggyőződéseidre, azok honnan jöttek, kitől vetted át, hogyan és miért. Aztán azt is megnézzük, hogy ezek tényleg támogatnak-e, esetleg valamiben mégiscsak korlátoznak, és ha ez így van, akkor miben.

asszertív önérvényesítési technikák elsajátítása

Tanulhatsz az önérvényesítésről is, mindezt úgy, hogy megtudod, hogy ez nem az agresszivitásról szól, és nem is arról, hogy ha te tudod magad önérvényesíteni, akkor a másik fél veszíteni fog.

hogy állsz az önbizalommal?

Ha vannak önbizalomhiányos állapotok az életedben, ezekre is rávilágíthatunk, hogy mi az oka ezeknek. Hol vannak a gyökerei? A kudarcélményeiddel is tudunk foglalkozni, ezeket átalakítva a gondolataidban egy tanulási folyamattá.

hatékony konfliktuskezelés elsajátítása

A konfliktuskezelés is része az önismeretünknek, ha éppen erre van igényed. Nagyon nem mindegy, hogy ez hogyan is történik: elkerüljük? Beleállunk? Versengünk? Kompromisszumot keresünk? Vagy kezeljük azt, mindkét fél számára egy elégedett végkimenetellel.

Hogy néz ki a közös munka velem?

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Kapcsolatfelvétel

Ha úgy gondolod, hogy megfelelő segítőtársad lehetek az önmagad felé vezető úton, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot - ezt az oldal alján található form kitöltésével is megteheted, hamar keresni foglak.

Előzetes egyeztetés

Az első alkalom általában 2 órás, ezalatt ismerkedünk, meghatározzuk a feladatokat, témaköröket. Rendszerint 5 alkalmas egy coaching ülés, de ettől eltérhetünk az egyéni igények alapján.

Elkezdődik a közös munka

Ezen talán nincs is mit ragozni, az egyéni igényektől és helyzetektől függően elkezdjük a coaching üléseket - online vagy személyesen, ez is Tőled függ, melyik számodra a kényelmesebb.

Ahogy én dolgozom...


Nem célom kibillenteni téged a komfortzónádból, habár ma ez egy gyakori és divatos dolog, hogy minden lehet, csak lépj ki a komfortzónádból. Nem teljesen igaz ez: a komfortzónán túl lehet növekedés ugyan, de utána a pánikzóna van.

Ki szeretné diszkomfortosan érezni magát? Én nem igazán. Tőled sem várom el ezt. Inkább azon leszünk, hogy ezt a bizonyos komfortzónát kitágíthassuk együtt, mindezt úgy, hogy az még számodra jó és ne csupán elviselhető legyen.

.

 • Rugalmasság
 • Empátia
 • Hatékonyság
 • Céltudatosság

Önismereti coaching csomagár: 4+1 alkalom:

74 000 Ft

Mit tartalmaz ez? 

 • Első alkalom : 2 óra – megismerkedés, egymásra hangolódás, önismereti folyamat személyre szabása, feladatok, témakörök meghatározása
 • 3 alkalom  önismereti témában, a saját ritmusodban haladva
 • +1 alkalom , ami a kiértékelésről, felismerésekről, kialakult új nézőpontokról szól.
 • esetenként előfordul, hogy egy konzultáció 10-15 perccel kitolódik, ez viszont nem jár többletköltséggel.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha szívesen dolgoznál magadon és céljaidon profi segítséggel, ne habozz, az alábbi form kitöltésével nagyon egyszerűen felveheted velem a kapcsolatot. A beküldést követően egy napon belül keresni foglak, hogy miben tudok segíteni.

>