Életvezetési tanácsadás

Te kihozod magadból a legtöbbet? Vagy úgy érzed, többre lennél képes?
Nehezen boldogulsz a céljaid elérésével - esetleg azt sem tudod, milyen célokat lenne érdemes kitűznöd? A depresszív hangulat rányomja a bélyegét a mindennapjaidra?
Úgy érzed, hogy csak sodródsz a szürke hétköznapokban a munkahelyi feladatok, a családi kötelezettségek között, és önmagadra nem jut idő?

Egy biztos: segítséget kérni sosem ciki! Az életvezetési tanácsadás során segítek, hogy meg tudd fogalmazni magadnak, milyen céljaid vannak, és ehhez milyen erősségekkel rendelkezel, illetve melyek azok a tulajdonságok, amelyeken dolgoznunk kell.

Miért érdemes igénybe venned az életvezetési tanácsadást?

Nem az a legnagyobb baj, ha van egy számodra megoldhatatlannak tűnő probléma az életedben, hanem az, ha ezt magad előtt is legszívesebben letagadnád, nem osztod meg a hozzád közel állókkal, hanem hanyagolod.

„Csak úgy” nem lesz majd jobb, csak akkor, ha teszel érte.

Ezen az úton pedig szívesen elkísérlek, ha megbízol bennem és kéred a segítségem.

Lássuk, miben tudok segíteni!


Gyakran vannak munkahelyi konfliktusaid, esetleg otthon, családi körben? A tanácsadáson utánajárunk a miérteknek.

Teljesen motiválatlan vagy, és ebből nehéz kimozdítani. A célok kitűzése segíthet ezen a problémán.

Elégedetlennek érzed magad, ennek oka viszont ismeretlen, semmi sem indokolja ezt. Valójában ennek az érzésnek nagyon is megfogható okai vannak, csak fel kell azokat tárni.

Nem tudod kezelni a stresszt, ez pedig már az egészséged kárára megy. A stresszmenedzsment az életvezetési tanácsadás egyik alappillére, többféle technikát elsajátíthatsz a stressz kezelésére.

Az életvezetési tanácsadás biztosan segít az alábbi esetekben, ha

 1. 1
  depresszív a hangulatod, és ez rányomja bélyegét a napjaidra. A megfelelő célok kitűzése, a rendszeres szokások kialakítása kellően motiválttá tehet, és nem önmagad marcangolásával fogod tölteni az időd.
 2. 2
  tele vagy szorongással, és nem érted, illetve nem is keresed már az okát. Szintén a célok keresése, kitűzése, erősségeid megfogalmazása, önbizalomgyűjtés segíthet ezen a problémán. 
 3. 3
  Olyan elakadásod van, amire nem találsz egyedül megoldást. Ha egyszerűen nem találod a helyed az életedben, nem érzed jól magad a munkahelyeden vagy párkapcsolati/családi szinten, segítek ezen felülemelkedni a megfelelő kérdések feltevésével, lehetséges technikág megtanításával.

Én hiszem azt, hogy legyen bármilyen elakadás, frusztráció, negatív érzelmek, amelyek akár már testi érzeteket is keltenek, félelmek, emeltebb stressz- szint, mindenhez van egy út, amely felfedi a miértet, és ha ez megvan, és miért ne lenne? Akkor már lehetséges technikákat alkalmazni, amelyek nálad működnek.

Hogy ezek milyen technikák, az személyenként eltérhetnek.

Csak egy dolog a fontos: bármelyik is jellemez most téged, merj róla őszintén beszélni, és tudj segítséget kérni.

Molnár Zsuzsa  Coach

Miért lesz sikeres az életvezetési tanácsadási folyamat, ha hozzám jössz?

A sikeres együttműködés alapja a felek közötti bizalom. De ezen kívül is vannak olyan tényezők, technikák, amelyek garantálják a sikeres folyamatot - ezekkel természetesen nálam is találkozni fogsz, ha részt veszel tanácsadásomon.


Minden esetben egyéni, testreszabott módon zajlik a tanácsadás, a közösen meghatározott területekre fókuszálunk. 

Az elakadás, a probléma, a szorongás, vagy bármi is az, ami az életedet megkeseríti, benned van, ahogyan a hozzájuk vezető megoldás is. Mindezt úgy keressük meg, hogy azzal mindenek előtt te magad legyél teljesen elégedett.

Egy megfelelő időbeosztás kialakítása

Megismerkedhetsz különböző technikákkal, akár kombinálva is alkalmazható metódusokkal, amelyek nálad működőképesek lesznek a mindennapokban. Teljesen személyre szabva, ahogyan az számodra még elfogadható. Ha ezeket megtaláljuk, akkor már csak a bevezetés az, amihez viszont szükséged lesz új szokásokra.

Belső hiedelmek feltárása

Ránézünk a téged támogató meggyőződéseidre, azok honnan jöttek, kitől vetted át, hogyan és miért. Aztán azt is megnézzük, hogy ezek tényleg támogatnak-e, esetleg valamiben mégiscsak korlátoznak, és ha ez így van, akkor miben.

A Pesszimista gondolkodásmódod megváltoztatása

Olyan technikákat alkalmazunk a tanácsadás során, amelyet, vagy amelyeket beépítve a napjaidba átformálhatod a hozzáállásodat, nézőpontot változtatunk, gyakorlatokkal, feladatokkal

hogy állsz az önbizalommal?

Ha vannak önbizalomhiányos állapotok az életedben, ezekre is rávilágíthatunk, hogy mi az oka ezeknek. Hol vannak a gyökerei? A kudarcélményeiddel is tudunk foglalkozni, ezeket átalakítva a gondolataidban egy tanulási folyamattá.

Saját igényeiD, szükségleteid felismerése és Érvényesítése


Sok esetben magad mások mögé helyezed, emiatt frusztrált vagy, esetleg elégedetlen az életeddel. Egy idő után már a szorongás is rád tör, ezekkel is foglalkozunk, mindezt úgy, hogy egy elégedett életed lehessen, és mások se sérüljenek közben.

És még sok minden más is lehet, ami miatt felkereshetsz, hiszen minden probléma, elakadás, egyedi és személyes, mint ahogy belőled és belőlem is csak és kizárólag egyetlen egy van.

Hogy néz ki a közös munka velem?

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Kapcsolatfelvétel

Ha úgy gondolod, hogy megfelelő segítőtársad lehetek, e-mailben vedd fel velem a kapcsolatot - ezt az oldal alján található form kitöltésével is megteheted, hamar keresni foglak.

Előzetes egyeztetés

Az első alkalom általában 1-1,5 órás, ha ebben te is benne vagy, ezalatt ismerkedünk, meghatározzuk azt, hogy hol tartunk most, és azt is, hová szeretnénk eljutni. Ez alapján haladunk majd, a saját tempódban, ahogyan az neked még komfortos. Egy valami biztos: egyetlen alkalom sem végződhet nálam úgy, hogy marad  egy általad feltett kérdés, ami megválaszolatlan marad. Ha emiatt tíz percet csúszunk időben, az nem kerül majd számodra plusz költségbe.

Elkezdődik a közös munka

Ezen talán nincs is mit ragozni, az egyéni igényektől és helyzetektől függően elkezdjük az üléseket - online vagy személyesen, ez is Tőled függ, melyik számodra a kényelmesebb.

Ahogy én dolgozom...


Nem célom kibillenteni téged a komfortzónádból, habár ma ez egy gyakori és divatos dolog, hogy minden lehet, csak lépj ki a komfortzónádból. Nem teljesen igaz ez: a komfortzónán túl lehet növekedés ugyan, de utána a pánikzóna van.

Ki szeretné diszkomfortosan érezni magát? Én nem igazán. Tőled sem várom el ezt. Inkább azon leszünk, hogy ezt a bizonyos komfortzónát kitágíthassuk együtt, mindezt úgy, hogy az még számodra jó és ne csupán elviselhető legyen.

.

 • Rugalmasság
 • Empátia
 • Hatékonyság
 • Céltudatosság

árazás

Többféle ajánlatom is van számodra!

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS 

Óradíjas alapon, előzetes egyeztetést követően szívesen várlak. A Te egyéni igényedtől függ elsősorban, hány alkalomra lehet szükség.

18.000 Ft

KEDVEZmÉNYES CSOMAGAJÁNLAT

 4+ 1 alkalom, minimum 5-5,5 órában: ennek összértéke 99000 Forint, de ezúttal kedvezményesen is hozzájuthatsz!

89.000 Ft

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha szimpatikusnak találsz, és szívesen elfogadsz profi segítséget

a céljaid eléréséhez, ne habozz!

Töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és a beküldést követően gyorsan válaszolok.

0 of 350
>