GAZDÁLKODJ OKOSAN
KIHÍVÁSSOROZAT

Az idő pénz

KIHÍVÁSOK AZ IDŐ- ÉS PÉNZGAZDÁLKODÁSRA


Vedd kezedbe az életed,
 hogy jobban gazdálkodhass az idővel és a pénzzel!

A Pszichológia és Coaching vadonatúj programja

12 napos kihívássorozat

Hová folyik az idő és a pénz?

Életünket sokszor rohanva éljük, amivel olybá tűnik, mintha az idő egyre gyorsabban telne, s elrohanna mellettünk az élet, miközben már semmire és senkire nincs időnk, legfőképp önmagunkra.

Habár egyes tudósok szerint az idő valóban gyorsul, s nem csak szubjektív észleletünk, élményünk van róla, mégis érdemes megállni egy-egy pillanatra és elgondolkodni, hogyan lehetne jobban gazdálkodni egy adott időmennyiséggel, miközben próbáljuk utolérni magunkat, s hajtjuk a pénzt, hogy jobb életünk legyen. De vajon ki lehet-e szállni ebből a mókuskerékből? Van-e megoldás arra, hogy több időnk és pénzünk legyen?

A válasz egyértelműen: igen.

Ennek módszere pedig az időgazdálkodás, mellyel nem csak időt, de rengeteg pénzt is spórolhatunk.

Miért is ne gazdálkodhatnál te is az időddel úgy, hogy az idő mellett az anyagiakra is hatással legyél?

A kihívássorozat olyan feladatokkal fog ellátni téged, melyeket, ha elvégzel, s akár szokásoddá teszel, akkor az életed elindul egy olyan ösvényen, ahol a tudatosság gyarapodásával az időd és a pénzed is gyarapodásnak indulhat.

Ez nem csupán az időről és pénzről szól. Ez egy önismereti utazás is egyben, amivel lehetőséget adhatsz magadnak, hogy jobban ráláss viselkedésed mozgatórugóira. Ha pedig fel- és megismered ezeket, el is indulhatsz a változás útján.

Pszichológia, coaching, önismeret, kihívás, játék, monopoly

Milyen területeken hasznos ez a kihívássorozat,
és miben is segíthet ez neked?

  • Megoldást találhatsz az elfolyó időre és pénzre.
  • Több időt szánhatsz magadra, családodra, barátaidra.
  • Új szokásokat építhetsz ki, melyek a bőség felé vezetnek téged.
  • Javulhat a pénzzel és az idővel való kapcsolatod.

A kihívássorozat egy tizenkét napon át tartó utazást biztosít a számodra, mellyel átformálhatod szokásaidat, hogy időben és anyagiakban egy bőséggel átitatott útra térhess rá.

A kihívások során lesznek majd, amiken elgondolkodhatsz eddigi gazdálkodásaiddal, kiadásaiddal, szokásaiddal kapcsolatosan, tudatosabbá válhatsz, s bizonyosan jobb döntéseket fogsz tudni hozni a jövőben az idő és a pénz terén.

Hogyan zajlik a program?

A kihívássorozat augusztus 15-én indul, s négy kihívás lesz. Egy kihívás teljesítésére három nap áll rendelkezésedre, így a teljes sorozat tizenkét napot vesz majd igénybe.
Az aktuálisan megjelenő kihívásokról a reggeli órákban email-ben értesülhetsz.
A kihívások alatt a hozzászólásoknál megírhatod, hogyan oldottad meg, milyen felismeréseket adott az aktuális feladat a számodra. Ezzel nem csak másoknak segítesz, de a kiírással tovább mélyíted felismeréseid, hogy azok tudatosabbak legyenek és beépülhessenek a mindennapjaidba.

Korábbi kihívásokról visszajelzés

Fantasztikus volt az elmúlt hét!

Fantasztikus volt az elmúlt hét! A kihívás minden napra lendületet adott. Hálás vagyok ezért a lehetőségért és ezentúl is alkalmazni fogom az életemben a hasznos tanácsokat amiket kaptam!

Kacsó Krisztina

Gazdálkodj okosan!

kihívássorozat

A nevezés díja:

2990 Ft

Indulás augusztus 15-én!
>