Önismereti KÖR

A Pszichológia és Coaching online programja a személyes célok elérésért. A programot vezeti: Molnár Zsuzsa

Mi az az Önismereti Kör, és miért érdemes neked is csatlakozni?

Egy olyan önismereti utazásra hívlak meg, amely segíthet téged is a továbblépésben, az elakadásokon való túljutásban, a céljaid elérésében, önmagad jobb megértésében és nem utolsó sorban: önmagad jobbá tételében.

Az Önismereti Kör egy online program, amely folyamatosan támogat téged, s amelyben te is támogathatsz másokat. A csoportban addig maradhatsz, ameddig akarsz, amíg úgy tapasztalod, hogy neked jó, vagy segítséget ad. Bármikor dönthetsz úgy, hogy kilépsz a csapatból.

Milyen keretek között zajlanak a találkozók? Hogyan érem el az anyagot?

Minden második héten kerül fel egy feladat és egy gyakorlat az oldal tanfolyami felületére. Az anyag megtekintése nem vesz el tőled hosszú időt, mégis segítséget nyújt majd, ha nem csak elolvasod, hanem a feladatokat is elvégzed, felírod a felmerülő kérdéseidet.

A gyakorlatokat követő héten Zoom/Skype csoportos hívásokon vehetsz részt, ahol megbeszéljük, ki hol tart, hogyan haladt, hol akadt el, hol van segítségre szüksége. A hívásokat kedd délután 17:30 és 19:00 között tartjuk.

Ők már ismerik Molnár Zsuzsát

Kedves Zsuzsa! Tetszett a tanfolyam, sok felismerés jött felszínre magammal kapcsolatban, és azzal, hogy mit is láthatnak ebből a gyermekeim vagy, hogy én mit hoztam magammal a neveltetés során.

Elgondolkodtam, és próbálok ezentúl tudatosabban élni, hogy gyermekeimnek jó példa legyek.

Patakiné Zsuzsi

Támogat önmagammal és a környezemmel való kiegyensúlyozottabb kapcsolat létrehozásában.

Megerősít abban, hogy jó dolog, ha figyelem az érzéseimet, a reakcióimat és tudatosan uralhatom az állandóan visszatérő belső konfliktusaimat.

Fodor Andrea

Sok gondolat kavarog a fejemben. Az utóbbi időben nagyon sokat változtam. Ez van akinek tetszik, van akinek nem. Ez azzal van összefüggésben, hogy nem rendelem alá nagam a család minden tagjának igényének. Ebből mostanában konfliktusaim vanbak, de vállalom. Nem fogok egy ideje megfelelni mindenkinek jó es saját magamat alárendelni mások kívanságainak. Most végre jól erzem magam. Sok választ kaptam a feltett kerdésekre, és megválaszoltam. Nem csak magamnak.

Ágnes

A májusi téma:

Nonverbális kommunikációnk

 1. 1
  Május 3.  Miről beszél az arcunk? Első lecke az online tanteremben.
 2. 2
  Május 10. 17:30.  Skype beszélgetés - a megbeszélt kérdésekkel felkészülten.
 3. 3
  Május 24.  Testbeszédünk rejtelmei. Újabb lecke az online teremben.
 4. 4
  Május 31. 17:30. Skype beszélgetés - a megbeszélt kérdésekkel felkészülten.

Miért érdemes velünk tartanod?

Új nézőpontokat kapsz

Megismerhetsz különböző nézőpontokat, akár a saját problémáddal, céloddal, elakadásoddal kapcsolatosan. Ez pedig olyan segítség lehet számodra, amelyre eddig nem is gondoltál volna.

Ott fejlődhetsz, ahol szükséged van rá

Olyan területen fejlődhetsz, ahol arra a legnagyobb szükséged van. A hónap témáját minden esetben veled egyetértésben határozzuk meg, a csoporttal közösen. Mindezt úgy, hogy az mindenképpen izgalmas és építő legyen.

Olyan, mint egy csoportos coaching

Ezekre a találkozókra úgy is tekinthetsz, mint egy csoportos coachingra, hiszen egy kicsi létszámú csapatban dolgozhatsz, ahol mindig elegendő idő jut saját magadra, az aktuális problémádra, célodra vagy elakadásodra.

Hogyan tudok csatlakozni a programhoz?

Még jelentkezhetsz az Önismereti kör programjára! Ehhez a következő egyszerű lépéseket kell végrrehajtanod:

1.

A "Jelentkezem" gomb megnyomása után töltsd ki a jelentkezési lapot! Ezen kiválaszthatod, hogy milyen módon szeretnél fizetni.

2.

A jelentkezési lap kitöltése után automatikus visszaigazolást fogsz kapni.

3.

A befizetésed PayPal-lal vagy bankkártyával teljesítheted.

4.

Miután a  díjat kiegyenlítetted, elérhetővé tesszük számodra az anyagot.

Mennyibe kerül a programban való részvétel?

A részvételi díj két részből épül fel.

Belépési díj:
10000 Ft

Havi díj: 
4000 Ft / hó

Ez tehát egy egyszeri belépési díj után havi előfizetési díjért igényben vehető program.
A fizetés PayPal vagy bankkártyás fizetés alapján történhet.
Az előfizetés természetesen bármikor lemondható.

Amennyiben jelentkezel a programra, a jelentkezéskor a 10000 Ft belépési díjat és a 4000 Ft-os havi díjat szükséges befizetned (tehát összesen 14000 Ft a belépéskor), majd havi 4000 Ft tagdíjat a következő hónaptól. A tagság bármikor lemondható.

Lajos


Kedves Zsuzsa, a kérdések nagyon jók. talán túl jók is. Azt gondolom, hogy átlagemberek számára a megválaszolásuk nem is mindig egyszerű, mert nem igazán mélyednek bele a lélektani háttérbe a felszín alatt, a mindennapi dolgaik de a nagyobb volumenű dolgok vonatkozásában sem. És mivel nem ismerik a terminológiát így nehezebben fogalmazzák meg az idevágó érzéseiket is. arról nem is beszélve, hogy sokak számára új és idegen a gondolat, hogy őbennük ezek a folyamatok vannak. Jómagam évekkel ezelőtt olvastam Eric Berne Emberi játszmák című könyvét, onnan vannak emlékeim a tranzakcióanalízis területéről. ez az elmélet nagyon hasznos tud lenni a mindennapokban, mind a saját, mind az emberek illetve ezek és a külvilág kapcsolódásainak viszonylatában. a kérdésekre visszatérve talán ez egyik - ha nem a - legnagyobb probléma, hogy az emberek a válaszhoz szükséges őszinteséget önmagukkal egy rémületes dologként élhetik meg. "óóó ilyet nem illik mondani másokra sem, magamra meg főleg nem mert hát...." igen, az önkritika jelentős bátorságot igényel. Továbbá egy-egy kicsusszant válasz lehet, hogy megbillenti az egyén világképét, az önmagáról alkotott képet. ami ugye kellemetlen élmény, így aztán mindent meg is tesznek az elkerülésére legtöbben. Az ilyen tényezők miatt nehéz terep a lélekbúvárkodás mindenféle formája - meglátásom szerint. Kíváncsian várom a további részeket.

Gyakran feltett kérdések

Meddig tart ez a program?

A program 2022. februárjában indult, és folyamatosan elérhető, nincs tervezett vége. Addig élvezheted a tagságot, ameddig hasznosnak találod a csoportban való munkát.

Hogyan fizethetek?

Mivel ez egy előfizetéses rendszer, PayPal-on vagy bankkártyával tudsz fizetni. Ebben az esetben a tagságod automatikusan meghosszabodik a fordulónapon.

Meddig szükséges elköteleződnöm?

Semeddig. Bármikor dönthetsz úgy, hogy lemondod a tagságod. Reményeink szerint azonban a program erőteljes  motivációs eszköz, és segít téged a céljai elérésében, így hiszünk abban, hogy hosszú ideig velünk maradsz.

Mire lesz szükségem?

A Zoom program használatához mikrofonra és kamerára, internetkapcsolatra. Másra nem.

>