Blog helyett hálás köszönetem - Pszichológia és Coaching

Most ez a rövid bejegyzésem azokhoz szól leginkább, akik kitöltötték a kérdőívet, amelyet kiküldtem még áprilisban. 

Természetesen azoknak is hálás köszönet, akik velem tartottak a kihívássorozatban, illetve az online műhelyen jelen voltak. 

A kérdőívre visszatérve: sokan jelöltétek be az önismeretet, aminek nagyon örülök, hiszen ez egy személyiségfejlesztő oldal leginkább.
A pszichológiai írások és a párkapcsolati téma is elég sok szavazatot kapott, habár messze elmaradt mindkettő az elsőtől.
Szintén sokan az online tanfolyamra szavaztak, illetve az élő programokra. 

Úgy hiszem, hogy a tanfolyamokból már akad bőven, és még bővülni is fog a paletta hamarosan. Élő program is volt és van már az oldalon, mint az Önismereti Kör, ahol havonta két alkalommal is online térben találkozunk a tagokkal. Természetesen a csatlakozási lehetőség most is adott, ha szeretnél velünk együtt fejlődni. Erről bővebben itt olvashatsz.

Természetesen még lesznek új tanfolyamok, körülbelül kéthavonta, ahogyan az időm engedi, és meg tudom azokat tervezni, írni. 

A kommunikációt is fontosnak tartottátok, ahogyan most a május témája ez is volt mind az oldalon, a blogok terén, mind pedig az Önismereti Körben. A blogsorozat is folytatódik.

Szintén több újdonság kapott helyet az oldalon. Sokan egy hét napos játékos kihívásnak lehettek részesei, illetve egy Online Műhelyt is tartottam.

Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, velem tartott, akár a kihívásokban, akár az Online Műhelyen. Remélem, hogy mindkettő tetszett, és továbbra is velem tartasz, ha pedig nem tudtál részt venni rajta, nemsokára visszanézhető lesz a honlapon. 

Azok között, akik kitöltöttétek a kérdőívet, voltak, akik kifejezetten a segítségemet kérték különböző élethelyzetekben. Ezeket itt nem szeretném felsorolni, hiszen, ha te is közöttük vagy, akkor most magadra ismersz. 

A kérdőívek kapcsán adódott egy problémám, éspedig a kérdőív anonim volta. Hiába a segítségkérésed, ha nem tudom azt, hogy kitől jön.

Természetesen szívesen segítek neked, ha azt igényled. Nincsen más dolgod, mint kitölteni egy kapcsolati űrlapot, amelyben megjelölheted, hogyan is szeretnél velem beszélgetni. Ha a honlapon nem találod, most ezt itt megteheted.

Ha pedig még nem töltötted ki a kérdőívet, viszont kedvet kaptál erre, ezt is itt és most megteheted.

A június hónapja is ígér meglepetéseket. Ezeket most még nem szeretném beharangozni, amint aktuális lesz egyik-másik, kapsz majd róluk hírlevelet.

Köszönöm, hogy velem voltál, velem vagy, és remélem, még sokáig velem is maradsz, szívesen olvasod továbbra is az írásaimat, illetve végzed el a tanfolyamokat.

Hálás köszönetem.

{"email":"Érvénytelen email cím","url":"Érvénytelen weboldal URL","required":"Egy kötelező mező üres"}
>